Elizas blog

Maltesiske pandekager med frugt

De lækreste pandekager jeg nogensinde har spist, fandt jeg på Malta. Der har de endda en festdag, Shrove Tuesday, der er dedikeret til delikatessen. Pandekagedagen falder hvert år dagen før den første dag i fasten.

Pandekagerne er enkle at lave, og hver gang kan du lave dem lidt anderledes. Jeg elsker at spise mine pandekager med banan eller en smule ahornsirup. Men nok om mine præferencer – jeg vil nemlig gerne dele min basis opskrift med dig, så du kan lave din helt egen variation!

Ingredienser:

80 g boghvedemel
120 g havregryn
4 æg
400 ml rismælk
20 g hørfrø
Kokosolie

Sådan gør du:

Opskriften er beregnet til 2 personer (6 pandekager)

Bland boghvedemel, havregryn, æg, rismælk og hørfrø i en blender. Sørg for at ingredienserne bliver blandet godt, så du ender med en glat dej. Tilføj lidt kokosolie på panden og steg de 6 pandekager.

For at sætte prikken over i’et, så serverer jeg gerne med fx banan og valnødder. Det er også lækkert at hælde en smule ahornsirup over pandekagerne!

Velbekomme!

Relaterede rejsebeskrivelser

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar